ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Одржана регионална конференција на тема: Пристапни реформи за Западен Балкан во организација на Секретаријатот за европски прашања со поддршка на Германското друштво за интернационална соработка - ГИЗ
Бесими: Комесарот Хан очекува да се држиме до препораките во извештајот на ЕК
Остварена средба на државниот секретар Блажеска со претставници од Европскиот совет за надворешни работи
Работна посета во Брисел на Државниот секретар во Секретаријатот за европски прашања, Блажеска
Стратегијата за проширување од Европската комисија, Извештај за напредокот на Република Македонија и разговор околу следните чекори со граѓанските организации
Обраќање на Вицепремиерот Бесими на јубилејот 65 години -Економски Факултет, Скопје и 20 години- Центар за податоци и Информации на ЕУ во рамките на факултетот
Новоназначенот шеф на Мисијата на ОБСЕ на средба со Вицепремиерот Бесими
Брифинг за Стратегијата за проширување од Европската комисија, Извештајот за напредокот на Р. Македонија и следните чекори
Обраќање на Вицепремиерот Бесими на Националната конференција: Новинарска етика и медиумски вредности во специфични околности и за време на избори
Втора донаторска конференција посветена на бегалско-мигрантскиот предизвик
Обраќање на Вицепремиерот Фатмир Бесими на Министерската конференција за климатските промени – 6-ти Ноември 2015, Скопје
Вицепремиерот Бесими зеде учество јавната расправа на тема: „РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА НА ПАТОТ КОН ЕВРОИНТЕГРАЦИЈАТА“
Оддржана работилница за воведување на Заедничката рамка за оценка (Common Assessment Framework (CAF))
„Очекувања, предизвици и следни чекори во евроинтеграциите“
Средба на вицепремиерот Бесими со амбасадорот на Данска г-ѓа Лисалоте Пласнер
Средба на вицепремиерот Бесими со г-ѓа Рене Џоунс Бос
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43  [ 44 ]  45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.