ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Состанок за реформите во администрацијата и медиумите
Одржана конференција на тема “Координација и управување со програмата за Прекугранична соработка на ЕУ: добри практики од француското искуство„
ЕУ Ѕвезди Дебата на тема "Образованието и младите во нашата земја или странство"
Одржана регионална конференција “Миграција на балканската рута - донаторска координација и хуманитарни предизвици“ во организација на Секретаријатот за европски прашања и Регионалниот Совет за соработка
Бесими: Во Бугарија гледаме исклучително важен партнер и пријател
Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бесими, реализираше средба со Амбасадорите на земјите членки на Европската Унија
Започнува програмата на ЕУ за санирање штети од поплавите „Ајде да изградиме повторно и подобро, заедно!“
По повод Меѓународниот ден за човекови права вицепремиерот Бесими имаше обраќање на меѓународната конференција е-Општество.мк на тема “Слобода и приватност на интернет”
Оддржана НПАА работилница на 10-та ревизија на НПАА
Учество на државниот секретар Ана Блажеска на регионална конференција: „Резултати во користењето претпристапна поддршка на ЕУ – ИПА 2007–2013“
Одржан последниот состанок од оваа година на Националниот инвестициски комитет
Обраќање на Вицепремиерот Бесими на мешовиот Парламентарен комитет – Република Македонија и Европска Унија
Средба на вицепремиерот Бесими со генералниот секретар на фондацијата Конрад Аденауер
Одржана регионална конференција на тема: Пристапни реформи за Западен Балкан во организација на Секретаријатот за европски прашања со поддршка на Германското друштво за интернационална соработка - ГИЗ
Бесими: Комесарот Хан очекува да се држиме до препораките во извештајот на ЕК
Остварена средба на државниот секретар Блажеска со претставници од Европскиот совет за надворешни работи
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41  [ 42 ]  43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.