ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Бесими – Чолаку: Зајакнување на соработката во евроитеграциите
ЕУ во Македонија Дестинација Шпанија-спорт
Програми на Унијата како ЕУ инструмент на поддршка
Вицепремиерот Бесими се обрати на седница на Националниот совет за евроинтеграции на која се дискутираше Резолуцијата за напредокот на Република Македонија
ИПА Прес конференција
Бесими: Хан потврди-ќе се чека извештајот на ОБСЕ/ОДИХР и ДИК за предвремените избори во Македонија
Вицепремиерот Бесими во Брисел учествува на конференцијата "Балкански партнерства - Зајакнување на врските во регионот"
Средба на Вицепремиерот Бесими со г-дин Мирослав Лајчак во Брисел
ЕУ Разговори, соработка со Граѓанскиот Сектор, разговори со Фондацијата Отворено општество - Македонија и Македонскиот центар за европско образование
Вицепремиерот Бесими се обрати на Твининг проектот “Зајакнување на административните капацитети за транспонирање и имплементација на новата Директива за индустриски емисии 2010/75/ЕУ“
Средба на Вицепремиерот Бесими со амбасадорот на Кралството Белгија г-ѓа Аник Ван Калстер
Одржана ЕУ Разговори со младинските организации „Младите - креатори на Европските вредности во МК„
Обраќање на вицепремиерот Бесими на Конференцијата на Гермиа Хил - Приштина
Државниот секретар Блажескa на Првиот годишен форум за заштита на личните податоци
Работна посета на вицепремиерот Бесими во Република Турција
Одржана ИПА работилница
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38  [ 39 ]  40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.