ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Средба на вицепремиерот Адеми со г-ѓа Луиза Винтон
Средба на вицепремиерот Адеми со амбасадорот на Република Косово во Република Македонија г. Илбер Хиса
Средба на Вицепремиерот Адеми со aмбасадорот на Италија Белели
Редовен состанок со претставници од ИПА структурата и претставници од ДЕУ
Средба на вицепремиерот Адеми со Н.Е. г. Фатос Река
Оддржана презентација на тема: „Вовед во процесот на европска интеграција и во подготовката на националната верзија на acquis communautaire“
Одржан вториот Заеднички комитет помеѓу Република Македонија и Црна Гора
По повод Денот на Европа, Секретаријатот за европски прашања традиционално и оваа година организираше „ЕУ појадок" со амбасадорите од земјите-членки на ЕУ и поранешните вицепремиери за европски прашања.
ЕУ Ѕвезди Дебата на тема " Родова еднаквост"
Научна конференција „Република Македонија на патот кон Европската Унија (2020)
Средба на вицепремиерот Адеми со европратеничката Петир
Вицепремиерот Адеми на отворањето на програмата „Денови на Европа во Општина Чаир„
Презентација на ревидираната Национална програма за усвојување на правото на ЕУ (НПАА) за 2016 година, пред aмбасадорите на земјите членки на ЕУ
Средба на вицепремиерот Адеми со амбасадорот на Р.Словенија, г.Раковец
Презентација на НПАА ревизија 2016 во Македонска Академија на Науките и Уметностите
Средба на Вицепремиерот Адеми со германската амбасадорка во Македонија г-ѓа Алтхаузер
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37  [ 38 ]  39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.