ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Средба на вицепремиерот Адеми со словачкиот министер за надворешни и европски прашања Лајчак
ЕУ институционална средба со Министерството за внатрешни работи
ЕУ институционална средба со Министерството за правда
Обраќање на вицепремиерот Адеми на презентација на приоритетите на Словачкото претседателство со ЕУ
ЕУ институционална средба со Министерството за информатичко општество и администрација
Средба на вицепремиерот Адеми со грчкиот амбасадор Јанакакис
Средба на Вицепремиерот Адеми со словачкиот амбасадор Безак
Обраќање на Вицепремиерот Адеми на завршниот настан на ИПА проектот “Зајакнување на капацитети за имплементација на законодавството за животна средина на локално ниво”
Државниот секретар Ана Блажеска во работна посета на Полска
Обраќање на вицепремиерот Адеми на церемонијата по повод преземањето на претседателството со Вишегратската група
Свечено затворање на проектот „Поддршка на Секретаријатот за европски прашања“
Состанок на Државниот секретар за европски прашања, г-ѓа Ана Блажеска и висока делегација од Франција
Се одржа единаесеттиот ТАИБ Секторски мониторинг комитет
13- ти Состанок на Комитетот за Стабилизација и Асоцијација помеѓу Република Македонија и Европска Унија
Државниот секретар за европски прашања Ана Блажеска во Андора на осмиот состанок на високо ниво „Глобални сили, локални гласови“
Средба на вицепремиерот Адеми со Н.Е. г. Јачек Стефан Мултановски
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36  [ 37 ]  38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.