ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
13- ти Состанок на Комитетот за Стабилизација и Асоцијација помеѓу Република Македонија и Европска Унија
Државниот секретар за европски прашања Ана Блажеска во Андора на осмиот состанок на високо ниво „Глобални сили, локални гласови“
Средба на вицепремиерот Адеми со Н.Е. г. Јачек Стефан Мултановски
“EУ Разговори”-Дебата на тема: “Париски Договор-Климатски промени, Управување со водите”
“ЕУ во Македонија”- Кафе пауза со амбасадата на Кралството Холандија
Државниот секретар г-ѓа Блажеска во работна посета на Брисел
Средба на вицепремиерот Адеми со г-ѓа Луиза Винтон
Средба на вицепремиерот Адеми со амбасадорот на Република Косово во Република Македонија г. Илбер Хиса
Средба на Вицепремиерот Адеми со aмбасадорот на Италија Белели
Редовен состанок со претставници од ИПА структурата и претставници од ДЕУ
Средба на вицепремиерот Адеми со Н.Е. г. Фатос Река
Оддржана презентација на тема: „Вовед во процесот на европска интеграција и во подготовката на националната верзија на acquis communautaire“
Одржан вториот Заеднички комитет помеѓу Република Македонија и Црна Гора
По повод Денот на Европа, Секретаријатот за европски прашања традиционално и оваа година организираше „ЕУ појадок" со амбасадорите од земјите-членки на ЕУ и поранешните вицепремиери за европски прашања.
ЕУ Ѕвезди Дебата на тема " Родова еднаквост"
Научна конференција „Република Македонија на патот кон Европската Унија (2020)
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  [ 36 ]  37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.