ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Новости
Државниот секретар Блажеска во работна посета на САД на покана на американскиот Стејт Департмент
Координативен состанок за ИПА фондови со амбасадорот на Европска Унија, г-дин Самуел Жбогар во присуство на двајцата вицепремиери на Владата на Република Македонија, г-дин Арбр Адеми и Никола Попоски
TAIEX мисија – прв состанок за развивање на политика на задржување на национална ИПА структура
Презентација за студентите од филолошкиот факултет „Блаже Конески“ на тема „Вовед во процесот на европската интеграција и во подготовката на националната верзија на правото на Европската Унија
Средба на Државниот секретар Блажеска со ко-претседателот на Заедничкиот консултативен комитет г-дин Жан-Франсоа Истас
Средба на вицепремиерот Адеми со Генералниот секретар во австриското Министерство за надворешни работи Линхарт
Тим билдинг на Секретаријатот за еврпски прашања во организација на Детра и УСАИД
Државниот секретар за европски прашања Ана Блажеска на конференција во Латвија
Средба на вицепремиерот Арбр Адеми со европратеникот Алојз Петерле
Отворен твининг проект „ Дополнителна поддршка за зајакнување на ЕУ и ИПА капацитетите на Центарот за обука на Секретаријатот за европски прашања“
Вицепремиерот Арбр Адеми оствари средба со новиот амбасадор на Словенија Милан Јазбец
Секретаријатот за европски прашања домаќин на конференција на тема „Подготовка на националната верзија на правото на Европската унија- тековна состојба и предизвици“
Секретаријатот за европски прашања и Агенцијата за цивилно воздухопловство потпишаа Меморандум за соработка
Вицепремиерот Арбр Адеми на средба со норвешкиот амбасадор Арне Санес Бјернстад
Конференција на тема „Влијание на глобалните безбедносни предизвици врз Европа и Западниот Балкан и начини за справување“ во рамки на соработката со Кралството Норвешка
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33  [ 34 ]  35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Конкурси
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Новости
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Скрининг
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Повеќе-корисничка ИПА програма
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2020 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.