ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Бесими: Хан потврди-ќе се чека извештајот на ОБСЕ/ОДИХР и ДИК за предвремените избори во Македонија
Вицепремиерот Бесими во Брисел учествува на конференцијата "Балкански партнерства - Зајакнување на врските во регионот"
Средба на Вицепремиерот Бесими со г-дин Мирослав Лајчак во Брисел
ЕУ Разговори, соработка со Граѓанскиот Сектор, разговори со Фондацијата Отворено општество - Македонија и Македонскиот центар за европско образование
Вицепремиерот Бесими се обрати на Твининг проектот “Зајакнување на административните капацитети за транспонирање и имплементација на новата Директива за индустриски емисии 2010/75/ЕУ“
Средба на Вицепремиерот Бесими со амбасадорот на Кралството Белгија г-ѓа Аник Ван Калстер
Одржана ЕУ Разговори со младинските организации „Младите - креатори на Европските вредности во МК„
Обраќање на вицепремиерот Бесими на Конференцијата на Гермиа Хил - Приштина
Државниот секретар Блажескa на Првиот годишен форум за заштита на личните податоци
Работна посета на вицепремиерот Бесими во Република Турција
Одржана ИПА работилница
Државниот секретар, Блажевска во посета на прифатниот и транзитен центар “Винојуг” кај Гевгелија
ЕУ Разговори,Соработка со граѓанскиот сектор Тема: Итните реформски приоритети Разговори со Мрежа 23
Средба на вицепремиерот Бесими со г. Даниел Ерик Шаер
Приоритетите на Кралството Холандија пред Комисијата за европски прашања
Неформален работен ручек на Вицепремиерот Бесими со министрите за надворешни работи на земјите членки на ЕУ
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26  [ 27 ]  28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2018 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.