ПОЧЕТНА | КОНТАКТ | МК | SQ | EN |
Вести
Примопредавање на функцијата заменик претседател на Владата за европски прашања
Завршен настан за затворање на проектот финансиран од ЕУ за поддршка на Центарот за обуки на Секретаријатот за европски прашања
Неформална средба на ЗПВРМ Адеми и алумни и студенти корисници на Еразмус +
ЕУ Појадок
Предавање на тема „Иднината на ЕУ 2025 и од аспект на Република Македонија“
Меѓународната конференција „Добри практики за обука во земјите-членки на ЕУ“
Презентација „Градење капацитети за ЕУ“
Работна средба за европската агенда, Адеми-Жбогар
Средба на Вицепремиерот Адеми со студенти од факултетот за политички науки
Средба Адеми-Бејли
Остварена средба на ЗПВРМ Адеми со наградените ромски невладини организации за интеграција на Роми
Новинари од водечките европски медиуми на средба со Вицепремиерот Адеми
Блажеска на форумот „Европски перспективи за локален развој”
ИПА мониторинг комитети
страница:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16  [ 17 ]  18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47 
   
Процес на преведување
Општо
Поважни документи
Бази на податоци
Обука
Центар за Обука на СЕП
Стипендии
Соработки
Комуникација со јавноста
Испитување на јавното мислење ИРИ
Кампањи
Испитување на јавното мислење
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
Конкурси за вработување
Документи
Бази на податоци
Слободен пристап до информации
Регистар на документи
Регистрација на проекти
Е-набавки
Вести
Публикации
За нас
Заменик Претседател на Влада за Европски Прашања
Државен Секретар
Државни Советници
Организација
Систем за управување со процесот на пристапување кон ЕУ
Проектни единици
Сектори
Кон преговори
Хронологија
Процес на пристапување кон ЕУ
Преговори
НПАА
Спогодба за стабилизација и асоцијација
Кампањи
ЕУ / ИПА Успешни Проекти
EU talks
EU in Macedonia
EU stars
Together for EU
Youth for EU
Проекти
Претпристапна поддршка
ИПА 2007 - 2013
ИПА 2014 - 2020
ИПА проекти
Друга странска помош
Програми на Унијата
ОРИО Програма
Твининг
2018 © Секретаријат за европски прашања
Сите права се задржани.